Vrijwilliger worden ?

Vrijwilliger bij Stay and Pray in 2018

Beste (potentiele) vrijwilliger van Stichting Stay & Pray, je bent hartelijk welkom met jou kennis en zeer gewaardeerde inzet! In zeven jaar tijd is er al veel gebeurd op de boerderij. Vele mensen hebben voor korte of langere periode vrijwillig mee gewerkt een geweldig plan van God zichtbaar te maken op een prachtige locatie. Kijk eens hieronder op de lijst met klus mogelijkheden voor jou als vrijwilliger. Als daar iets bij is wat je graag doet en kunt, pak de telefoon en bel (0511-431630 of 06-47495090) of mail voor een afspraak om langs te komen en een en ander door te spreken.

We hebben vrijwilligers die graag iets met de mensen in woonzorg en dagbesteding en vrijwilligers die lekker klussen binnen en buiten.

Specifieke projecten voor vrijwilligers inzet 2018;

1.     Chaufeur (met spoed!) 

Voor halen en /of brengen van deelnemers voor dagbesteding met onze Ford Transit 2.2 TDCi.  Bij voorkeur op vaste momenten ‘s ochtend van 7.00 uur tot 8.30 uur en /of ‘s middags van 15.30 tot 17.00 uur uiterlijk. Vereisten;

- Voldoende rijervaring

- Een ANWB rijvaardigheidstest voor vervoer bijzondere doelgroepen afleggen

- Een verklaring omtrent gedrag (VOG) geldt voor alle vrijwilligers die ook met deelnemers samenwerken.

Kosten van B en C worden uiteraard vergoed door Stay & Pray.

2.     Ondersteuners woonzorg

Mogelijkheden voor het meehelpen met koken met een bewoner van de groep, mee eten,  wandelen, boodschappen halen, naar het zwembad of andere sporten, gezelligheid creëren.

3.      Ondersteuners dagbesteding

Samen met deelnemers  werken in de dierverzorging, tuin, houtkloven, timmeren van nestkasten en meehelpen met creatieve activiteiten

4.     Klussers voor onze nieuwbouw

Vooral voor de verdere afbouw hebben we ook mensen nodig met specifieke kennis van zaken en die bekwaam zijn met elektra, timmeren, installatie en  sanitair etc.

5.     Medewerkers tuin

Siertuinen aanleggen en onderhouden van borders. Groentetuin onderhouden organiseren volgens “Edens Gardening” of Perma cultuur

6.     Deelnemers voor de groepsklussen op een zaterdagmorgen

Een aantal keren per jaar organiseren wij gezellige groepsklusdagen op zaterdagmorgen van 7.30 tot 12.30 waar we speciale klussen oppakken met elkaar. Gezellig!.. en voor koffie en een gezamenlijke afsluitende lunch wordt gezorgd! Op geven kan via het contact formulier. Op de site en/of zullen we de ochtend op de nieuwspagina vermelden.