Onze pagina voor zorg is veranderd. klik hier om naar de nieuwe zorgpagina te gaan.

groet Team Stay and Pray

Vrijwilliger worden ?

Vrijwilliger bij Stay and Pray in 2019

Beste (potentiele) vrijwilliger van Stichting Stay & Pray! Je bent hartelijk welkom! In zeven jaar tijd is er al veel gebeurd op de boerderij. Vele mensen hebben voor korte of langere periode vrijwillig mee gewerkt op een prachtige locatie. Kijk eens hieronder op de lijst met klus-mogelijkheden voor jou als vrijwilliger. Als daar iets bij is wat je graag doet en kunt, pak de telefoon en bel of mail voor een afspraak om langs te komen en een en ander door te spreken.

We hebben vrijwilligers die graag iets met de mensen in woonzorg en dagbesteding en vrijwilligers die lekker klussen binnen en buiten.

Specifieke projecten voor vrijwilligers inzet 2018;

1.     Chaufeur (met spoed!) 

Voor halen en /of brengen van deelnemers voor dagbesteding met onze Ford Transit 2.2 TDCi.  Bij voorkeur op vaste momenten ‘s ochtend van 7.00 uur tot 8.30 uur en /of ‘s middags van 15.30 tot 17.00 uur uiterlijk. Vereisten;

- meer dan 1 jaar rijervaring

- Een ANWB rijvaardigheidstest voor vervoer bijzondere doelgroepen afleggen of recent afgelegd hebben

- Een verklaring omtrent gedrag (VOG) geldt voor alle vrijwilligers die ook met deelnemers samenwerken.

Kosten van B en C worden uiteraard vergoed door Stay & Pray.

2.     Ondersteuners woonzorg

Mogelijkheden binnen de woongroep: mee-koken (en eten), wandelen, boodschappen halen, naar het zwembad of andere sporten, gezelligheid creëren, spelletjes doen enz.

3.      Ondersteuners dagbesteding

Samen met deelnemers opwerken: o.a. in de dierverzorging, tuin, houtkloven, timmeren van nestkasten en meehelpen met creatieve activiteiten

4.     Klussers voor onze nieuwbouw 

Voor de verdere afbouw hebben we mensen nodig met twee rechterhanden en specifieke kennis van zaken: bekwaam met elektra, timmeren, installatie, sanitair etc.

5.     Medewerkers tuin

Siertuinen aanleggen en onderhouden van borders. Groentetuin onderhouden organiseren volgens “Edens Gardening” of Perma cultuur

6.     Deelnemers voor de groepsklussen op een zaterdagmorgen

Een aantal keren per jaar organiseren wij gezellige groepsklusdagen op zaterdagmorgen van 7.30 tot 12.30 waar we speciale klussen oppakken met elkaar. Gezellig!.. en voor koffie en een gezamenlijke afsluitende lunch wordt gezorgd! Op geven kan via het contact formulier. Op de site en/of zullen we de ochtend op de nieuwspagina vermelden.