Op 13, 14 en 15 mei Pinkstervuur 2016.  Thema "Geest van geloof"

Voor de 5e keer is er een bruisende conferentie gehouden op het terrein van Stay and Pray! Dit jaar was het thema ‘Geest van Geloof’. Het is heerlijk om met zoveel christenen samen te komen, echt ontzéttend gezellig! Het is één groot feest geworden! We hadden plezier in de samenkomsten en op het terrein, en onder de kinderen heerste een sfeer van harmonie en vreugde!  

Golf na golf kwam de liefde van de Vader, de passie van Jezus en de heiligheid van de Heilige Geest ons hart veroveren. Oppervlakkig was het vooral niet! Het merendeel ging gezegend en zeker met een dieper bewustzijn van God’ s aanwezigheid weer naar huis.

Wij hebben nu al weer zin in Pinkstervur 2017 met het thema "Geest van genade".
Komen jullie ook?

Ook gezellig kamperen op Pinkstervuur 2016?

Dat kan! Schrijf je hieronder alvast in om een plek te reserveren voor je tent of caravan. Op de 3 ha weiland voor de boerderij is er gelegenheid om te kamperen dicht in de buurt van de grote tenten en de kindertenten. En voor de auto’s is plek op een weiland van de buurman.

Voor de conferentie huren we extra sanitair en douchegelegenheid in en zijn er een (beperkt) aantal plekken met stroom. Voor het schoonhouden van het sanitair rekenen we ook weer op jullie medewerking.

De prijzen hieronder zijn voor de kosten van het kamperen.

Vroegboekkorting tot 1 april 2016
Als je inschrijft vóór 1 april 2016 krijg je 15% korting op de rekening! Deze korting wordt automatisch verrekend wanneer je je opgeeft vóór 1 april a.s.

Jongeren
Kamperen als je onder de 18 jaar bent, kan alleen onder begeleiding van volwassenen. Groepen jongeren hebben per 5 personen minimaal 1 volwassene van 23 plus er bij die verantwoordelijk is. Groepen jongeren tot 20 personen hebben minimaal 4 begeleiders van 23 plus. Groepen komen gezamenlijk aan en kamperen bij elkaar op het terrein.

Tarieven:

Per 3 nachten
13, 14, 15 mei 2016

 

Basis tarief kampeerplaats

Tarief

Kampeerplaats voor tent of caravan

€ 32,00

Bijzettent / kleine tent (Maximaal 1 per staplaats)

€ 10,00

Volwassene

€ 16,00

Tieners (13 t/m 17 jaar)

€   8,00

Kinderen (0 t/m 12 jaar; derde en vierde kind gratis)

€   8,00

Elektriciteit (per kampeerplaats)

€ 24,00

Toeristenbelasting p.p.

€   3,00

Samenkomsten

De diensten zijn altijd heel bijzonder en door de Heilige Geest geleid, wat leidt tot hemelse ontmoetingen. Levens veranderen door de muziek, de gebeden, het onderwijs en de vriendschappen die ontstaan op de camping. Een heerlijke mix tussen ontspanning en geestelijke toerusting.

Zie hieronder voor een overzicht van de diensten om een indruk te krijgen van het programma.

content image

Kinder- en tienerprogramma

De kinderen en tieners hebben hun eigen programma en komen glunderend hun samenkomsten uit, ze ontdekken stuk voor stuk dat God persoonlijk betrokken wil zijn met ze, geweldig om zoveel input te kunnen geven in die paar dagen.

Ook dit jaar werken we weer samen met "De Katapult" de fulltime trainingsschool voor kinder- en tienerwerkersschool van Herman Boon. Voor meer informatie hierover kun je op het logo aan de rechterkant klikken.

LET OP!
Er is geen crèche / opvang voor baby's en peuters!

content image

Pinkstervuur 2018

29-12-2017

Van 18 t/m 20 mei is er weer onze jaarlijkse Pinkstervuur 2018 conferentie!

 

Lees verder

Partners:

content image