Onderwijs weekend over "De Hemelse Rechtbank"

content image

Verschaf ons recht! Wie wil niet dat er recht wordt gedaan. Dit onderwijs weekend zal je meer inzicht geven in hoe er vanuit de hemel recht wordt gedaan. Ook leer je hoe jij daar een belangrijke rol in kunt spelen en hoe dit praktisch in zijn werk gaat. 

 Andre en Tirza Haagsma geven onderwijs in het weekend van 14 en 15 januari 2017 in vier blokken onderwijs. Op zaterdagavond om 19.30 uur, zondagmorgen 10.00 uur, zondagmiddag om 13.00 uur en om 15.00 uur. Het aantal deelnemers is maximaal 30. 

Opgave en deelname alleen mogelijk na aanmelding via info@stayandpray.com

 

Voor de onkosten vragen we een vrijwillige in de vorm van een offergave!

Tirza schrijft;
De Nederlandse versie van het boek ‘The courts of heaven’ dat ik vertaald heb is inmiddels uit. Het heet ‘De hemelse rechtbank’ en is voor 15 euro te bestellen via ageeth.valkema@gmail.com . Het weekend van 14-15 januari hopen André en ik in Friesland een weekend lang onderwijs te geven over de hemelse rechtbank en dan kun je het boek daar ook ter plekke kopen. We zien ernaar uit dit onderwijs te geven, omdat we geloven dat het een krachtige sleutel is die God ons als gelovigen wil geven in deze tijd waarin de duisternis zo sterk oprukt. We zijn al met de voorbereidingen bezig.

Andre en Tirza zijn voor ons goede bekenden en enthousiaste werkers voor de Heer die goed onderricht kunnen geven. Tirza is full time voorbidster en we zien er naar uit dit weekend van hen te leren.